KeresésKeresés
Keresés
Hu | En
Hu

En

Pécs-Hargita utca 13.

Tisztelt Kollégák!

Ezúton tájékoztatom a tisztelt kamarai tagtársakat, hogy Pécs-Hargita utca 13. (4242 hrsz.) alatti telket érintően lezáratlan tervezői szerződéssel rendelkezem. Kérem a tisztelt kollégákat, hogy a szerződés lezárásáig ne fogadjanak el tervezési megbízást a megnevezett ingatlannal kapcsolatban.

A Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Szabályzatának 16. § értelmében az elkészített terveket szellemi és személyi jogok védik, azoknak az eredeti tervező hozzájárulása nélküli továbbdolgozása, illetve felhasználása etikai vétségnek minősül.

A Magyar Építész Kamara Etikai-fegyelmi Szabályzata 17. § (1) pontja szerint amíg egy tervezőnek lezáratlan jogviszonya áll fenn, addig a szerződésben megnevezett ingatlannal kapcsolatosan megbízást más építész nem vállalhat.

Szabadics Attila építész
É 19-0336
szabadics.attila@gmail.com
+36305588622


A Kamarai tagok közleményei aloldalon bármelyik kamarai tag felteheti közleményét, melyben tájékoztatja építész társait arról a megbízójáról, aki nem fizette ki tartozását. A Magyar Építész Kamara a weboldalára felkerülő közleményeket nem vizsgálja, nem ellenőrzi, azok valódiságáért felelősséget nem vállal. A kamarai tagok etikai felelőssége, hogy építész társait ne tévessze meg, hogy az oldalra felkerülő közlemények igazak legyenek és valós, jogos követeléseket tartalmazzanak.

A bejelentések kizárólag a tagjaink védelme érdekében kerülnek közzétételre.

Létrehozás időpontja: 2023-04-04 15:05:26
Utolsó módosítás időpontja: 2023-04-04 15:06:49
Cimkék: kamarai, tagok, közleménye, pécs, hargita,; Beküldő: Ulrich Tamás
Megtekintések száma: 1840
Rövid link: https://mek.hu/index.php?id=47481